* Det närmar sig *

Med stora steg, så närmar sig min Hantverksdag & Kul för barn! =D Ingen kan vara mer spänd än jag.... Och om några dagar så ska jag bli intervjuvad av CTV, den lokala TV-kanalen här i stan.
 
Sommarcaféet, där jag ska vara, dom är så söta. Hjälper mig med promotion, trycker upp lappar till affärer med mera. De frågar mig vad jag vill, för det är ju min Hantverksdag och det uppskattar jag verkligen. Vi bollar ideer med korvförsäljning, menyer, lappar till besökarna om erbjudande i fiket osv osv.
Stort tack till er där! Nu hoppas vi på en stoooor uppslutning!
 
Tigern från Max kommer och delar ut ballonger. Frukten får jag från ICA Maxi. Kanske kommer det en brandbil till barnen, men det vet jag dock inte förrän cirka 3 dagar innan. En ponny eller flera, kommer finnas där. I fiket finns förstås allsjöns glass, hemmabakat fikabröd och kanske lite paj eller toast... Och förstås varmkorv i bröd, sådär så det skvätter lite när man tar första tuggan =)).
Det blir dansuppvisning och så finns det lotter att köpa med vinster från alla hantverkare. Barnen kan även få sig en fin ansiktsmålning denna dag.
 
Åh, så kul vi kommer ha!
 

Kramen till er Pysslers out there och Välkomna förstås!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0