Hantverksdagen

Öppnar Karlskoga.se nu när jag äntligen landat hemma efter min hantverksdag, och vad ser jag på förstasidan???Snacka om överraskad =))


Hursom. Dagen har varit fantastiskt. Glada Hantverkare, mycket folk, glada våffel o fikaförsäljare på Sommarcaféet, fint väder. Öh, ja till klockan 14,20 typ. Då kom det. Jädrar i min låda! Vi fick skydda allt och några gick hem. Men besökare fanns det kvar. =)
Barnen stog i låååång kö för att få ansiktsmålning ojoj vad Nathalie fick slita den söta tonåringen =) Tack till dig och dina vänner som dansade och blåste ballonger.

En fantastisk dag! Tack Sommarcaféet, ICA Maxi, Max och Styletex. Tack mamma och Richard som hämtade, lastade och skjutsade borden tillbaka =). TACK ALLA HANTVERKARE!! Vi gört igen eller hur??.

Kram därute... 

* Imorgon! *

Imorron smäller det!!
Klockan ringer vid 7.30-tiden. Då ska det sista packas och gås genom. Alla listor ska dubbelkollas, ja, jag är listornas mästare =).
 
Halv nio är det givakt på Sommarcaféet som gäller. Då ska det ställas ut bord, läggas lappar, dukar, packas upp hantverk osv osv.
Sen. Vänta. På er. Kunder, Gäster, Barnfamiljer.... Det ska bli såååå kul!
 
Jag är överlycklig att så många hantverkare vill och kan hänga med mig! Hoppas på en repris nästa år =) Med fler deltagare...
 
Anna
Marina - Tinni Syr
Åsa
Susanne
Pernilla
Marie - Gjutarboden
Helen - Lilla Hjärtat
Lena
Rosemarie
Carina
Karin
 
Varmt Välkomna !!

* 8 dagar..... *

Om 8 dagar så är det solsken beställt. Även om det på Yr.no och smhi.se visar nåt annat..... =///.
Till veckan ska jag:
Hämta ballonger på Max
Köpa lottring
Hämta frukt på fredag
Packa ned sladdar, bunkar, pall, dukar, hantverk, välkommenlappar, vinnarlappen, elkablar och gud vete allt annat som står på min lista =)).
Inspelningen med CTV gick fint =)) och ligger nu på deras hemsida, ctvplay.se.

Hoppas att Sommarcaféet och jag får många besökare. Välkommen!
 
 

* Det närmar sig *

Med stora steg, så närmar sig min Hantverksdag & Kul för barn! =D Ingen kan vara mer spänd än jag.... Och om några dagar så ska jag bli intervjuvad av CTV, den lokala TV-kanalen här i stan.
 
Sommarcaféet, där jag ska vara, dom är så söta. Hjälper mig med promotion, trycker upp lappar till affärer med mera. De frågar mig vad jag vill, för det är ju min Hantverksdag och det uppskattar jag verkligen. Vi bollar ideer med korvförsäljning, menyer, lappar till besökarna om erbjudande i fiket osv osv.
Stort tack till er där! Nu hoppas vi på en stoooor uppslutning!
 
Tigern från Max kommer och delar ut ballonger. Frukten får jag från ICA Maxi. Kanske kommer det en brandbil till barnen, men det vet jag dock inte förrän cirka 3 dagar innan. En ponny eller flera, kommer finnas där. I fiket finns förstås allsjöns glass, hemmabakat fikabröd och kanske lite paj eller toast... Och förstås varmkorv i bröd, sådär så det skvätter lite när man tar första tuggan =)).
Det blir dansuppvisning och så finns det lotter att köpa med vinster från alla hantverkare. Barnen kan även få sig en fin ansiktsmålning denna dag.
 
Åh, så kul vi kommer ha!
 

Kramen till er Pysslers out there och Välkomna förstås!

* Greitzan *

Har en fin blogg med stickat, virkat och sytt. Kolla in där så får du se. Klicka på Hantverkare ovan så kommer du till listan med hantverkare, där du kan klicka dig till deras hemsidor.

RSS 2.0